Crossnyt.dk logo

Line glæder sig til nyt samarbejde

Line Dam er inden for top 10, når vi snakker VM for damer. Jagten på toppen indledes denne sæson med et samarbejde, der skulle kunne flytte Line det sidste.

- For dælen ikke jeg er ved at være træt af det corona pis - bliv nu forår for alvor, så vi kan race, griner Line. Længslen efter at køre race er ikke blevet mindre efter et ophold hos det nye team.


- Jeg har tilbragt en uges tid i Italien ved JK Racing. Det var første gang, jeg var nede ved dem. Kan kun sige, at de er super søde og engagerede mennesker. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem i 2021 sæsonen, siger Line, der fik kørt en del.


- Det var en super uge med træning på stort set alle slags baner, der findes. Alt fra hårde baner med store bakker til dybe våde sandbaner. Jeg føler, at det har været den helt rigtige måde at starte 2021 sæsonen på. Det blev til en del timer på cyklen, så nu glæder jeg mig bare til at arbejde videre mod sæsonstart, fortæller Line, der skulle isolere sig selv efter hjemkomsten. 


- Det var det hele værd, men jeg skulle lige i 4 dages selv isolation, hvorefter en negativ test på 4. dagen kunne ophæve isolationen, fortæller Line, der glæder sig til sæsonen for alvor går i gang.

Screenshot_20210201-173642_Facebook.jpg