Crossnyt.dk logo

Line kom godt fra start

Line Dam havde længe glædet sig til den første alvorlige test i denne sæson. Det har været en opstart, der har vist hun til denne sæson igenhar lagt på i forhold til sine konkurrenter. VM i Holland var den store prøve, som Line i den grad bestod.

- Første afdeling af VM blev kørt i Valkenswaard i Holland, en bane jeg altid godt har kunne lide, fortæller Line, som blev positiv overrasket over kvalen, hvor hun normalt ikke er så stærk.

- Lørdag kørte vi træning, kval og første heat. I kvalen fik jeg sat en tid som nr. 10, hvilket var okay, da kval ikke er min stærke side. Jeg fik en rigtig dårlig start i første heat og væltede desværre også, så jeg måtte arbejde mig op igennem feltet og sluttede som nr. 11. Jeg var dog rigtig tilfreds med min kørsel, men træt af de fejl, jeg lavede undervejs, fortæller Line, der kunne sove på oplevelsen inden 2. Heat om søndagen.

- Søndag kørte vi 2. Heat og her fik jeg en bedre start, og lå nr. 6 lige efter Sara Andersen. Hun lavede så en fejl og væltede, det resulterede i, at jeg kunne køre op på en 5. Plads og efter nogle gode kampe hele heatet igennem, sluttede jeg som nr. 5, fortæller Line.


Hun er nu med i den sjove ende - samlet på dagen blev hun nr. 7 og ligger også nr 7 samlet i kampen om VM. Næste VM afdeling er I Portugal den 18 og 19 maj.

4D93E418-91A9-471F-A28D-0E642B055384.jpeg