Crossnyt.dk logo

MADS SJØHOLM FONDEN

Teamet der stod bag Mads Sjøholm har lavet denne historie nedenfor - samt en mulighed for at støtte op om Mads øknomisk for at hjælpe ham så meget som muligt.

Nedenfor hvad de skrev oversat:

Hvad KTM-rytter Mads Sjøholm gjorde den anden weekend i november på M.C. Arco i Pietramurata som en del af MXGP i Garda-Trentino i årets finale i det europæiske mesterskabsklasse EMX Open, er det rene mareridt for enhver motocrosser.

Mads Sjøholm I omgang tre af den frie træning havde dansken, der kørte for BvZ Racing Team, et hårdt fald og led ribbenbrud, blå mærker i nyrerne og milten samt en lungeskade. Men den værste, livsændrende skade er en brud på rygsøjlen.

Efter førstehjælp og en operation i Italien har den 23-årige været i behandling i sit hjemland Danmark i godt fire uger, men intet har ændret sig i hans situation under brystet.

Den unge Jura-studerende ved Aarhus Universitet ser fremad på trods af hans pludseligt omvendte liv.

Dog er Mads i en meget vanskelig situation. Lejligheden på hans studiested er ikke længere egnet til ham på grund af hans fysiske begrænsninger. Hvis han flytter ind hos sine forældre nu, bliver de nødt til at genopbygge huset fuldstændigt, og han mister sin plads på universitetet, fordi de bor i en anden region.

Da hele hans familie, der altid stod bag sin sport og gav alt til det, skulle stå over for enorme omkostninger, blev der oprettet en PayPal-donationskonto til Mads under navnet "Mads Sjøholm Foundation" for at yde økonomisk støtte.

Enhver, der ønsker at donere et par euro ud over positive tanker, bønner osv., Er velkomne til at gøre det

Støt her

Screenshot_20201219-172228_Facebook.jpg