Crossnyt.dk logo

Magnus Ø er manden, der skal jagtes i MX 1 open

Magnus Øriis startede godt ud i Slagelse til DM B og fører nu i den samlede stilling.

Magnus fortæller:

- Da vi "kun" var 48 deltagere blev vi ikke delt op i to grupper, så der var trængsel på banen. Det lykkedes mig at sætte en god tid, med et halvt sekund ned til nr. 2 og var klar til at køre ud før tid, men fik lige et par fif af den rutinerede Jesper Kjær Jørgensen. Derefter skar jeg yderligere et halvandet sekund af, fortæller Magnus der var klar til de 2 heat.
  
- Første heat Kommer godt med fra start som 3'er, og slipper forbi masse styrtet i første sving. Finder hurtigt vej forbi de forankørende og øger forspringet resten af heatet og vinder.

- Andet heat til andet heat får vi stillet lidt på affjedringen, så den passer perfekt til den nu ret hullede og sporede bane. Jeg runder som nr. 2 oppe i første sving, hænger godt på førstepladsen, der midt i heatet laver en fejl og ender med at vælte. Øger forspringet endnu engang og krydser målstregen som den første, fortæller Magnus, der er kommet tilbage fra en korsbånds skade.

- Målet har siden min korsbåndsskade i Juni sidste år været at være klar til det første B-DM. Nu ser jeg frem til deltagelse til DM-A på Honda Park, fortæller en glad Magnus Øriis.

magnus øriis.jpg