Crossnyt.dk logo

Magnus fik en på opleveren

Magnus Øriis havde sin far med på tur til Polen og sluttede weekenden med at vinde.

Magnus fortæller:

- Vi blev inviteret til løb i Polen den 11/11-2018 af vores polske ven Wojtek, vi ankom til Lidzbark Warminski motocross bane lørdag middag, efter den 1200 km lange køretur. Gik en trackwalk på den ny præparerede crossbane, der lå på et bakket terræn med sandet og leret underlag.

- Søndag morgen fik vi synet crosser, meldt til og ud til træning/tidskval med mig. Er ikke så god til polsk så fik ikke fat i hvornår kvallen startede og nåede derfor ikke at sætte en hurtig omgangstid før vi blev flaget ud. Ender som 3’er i kvallen.

- Første heat kommer jeg til bom som nr. 5 da vi kørte i samme heat som oldboys, tager starten ret suverænt og får hurtigt lavet et hul ned til nr. 2 og 3 som ligger og kæmper. Finder et godt flow rundt på den hullede bane, da jeg skal pludselig ser en ældre herre, der ligger og gooner rundt. Det var så min far, som gjorde comeback i oldboys klassen efter fem års pause, hvor han endte med at køre en andenplads hjem i første heat. Jeg selv kørte en sikker førsteplads hjem.

- Andet heat holdte der to gange Honda med nr. 606 ved siden af hinanden bag bommen (far og søn) men den kører ikke lige så hurtigt rundt på den gamle som den her gjort tidligere, så jeg sagde farvel og tog starten igen, havde en battle på den første halve omgang om førstepladsen som jeg vinder, får igen trukket langt fra de andre og vinder andet heat. Jens ø havde lidt problemer med et start styrt, men fik kørt sig op på en flot fjerdeplads.

- En super fed og lærerig tur på en rigtig fed motocross bane, slutter Magnus, der blev samlet nr. 1 i MX Masters Jens Ø nr. 3 i MX Masters Oldboys.

mø.jpg