Crossnyt.dk logo

Magnus Smith scorer kontrakt med Yamaha

2018 YZ125 bLU cRU FIM Europa Cup finalist Magnus Smith erstatter Kevin Brumann i 2019 MJC Yamaha EMX125 Team

2018 YZ125 bLU CRU FIM Europe Cup finalist Magnus Smith tager nu det største skridt i sin løbekarriere i 2019, der går op til MJC Yamaha EMX125 Team. Den 15 år gammel smed vil erstatte 2018 YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup vinder Kevin Brumann, der vil forblive hos Yamaha i 2019, om bord på hans YZ125 under ledelse af Yamaha Switzerland Distributør, Hostettler. Yamaha Motor Europe er glad for at kunne meddele, at Smith vil være med i Florian Miot og Luca Diserens på MJC Yamaha EMX125 holdet, hvor trioen vil konkurrere om 2019 EMX125 Championship ombord på GYTR kitted YZ125 maskiner.

 

Smith var en af ​​fem bLU cRU Masterclass kandidater, der vandt sin chance for at deltage i 2018 bLU cRU Masterclass efter en dominerende præstation på YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup Superfinale, som fandt sted på verdensplan ved sidste motocross Grand Prix af år i Imola, Italien i weekenden den 30. september, hvor han tog det overordnede podium i spektakulær stil.

 

Masterclassen fandt sted den 1. november, 2. og 3. i Latina, Rom. I lighed med sidste års Masterclass var det en eksklusiv begivenhed, der bragte en gruppe af lyse unge Yamaha Racing talenter sammen fra både on og off-road racing discipliner. Arrangementet løb til en tidsplan, der har været bevidst designet til at opmuntre, pleje og udvikle aspirerende professionelle ryttere. Det tilbød også repræsentanter fra Yamaha Motor Europe, og de allerede anerkendte bLU cRU ambassadører som Arnaud Tonus, Kiara Fontanesi, Michael van der Mark og Niccolò Canepa, chancen for at observere de lovende unge ryttere for mere end blot deres talent og flair på en motorcykel.

 

YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup er et officielt europæisk projekt designet til at støtte unge teenagere med en lidenskab at race. Ryttere i alderen 12-16 år, der kører en YZ125 i et af de femten FIM-godkendte nationale mesterskaber, kan komme ind. De topscorerende ryttere, der er registreret til YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup i hvert nationalt mesterskab, vil blive inviteret til 2019 SuperFinale, som finder sted på årets mest prestigefyldte arrangement, Monster Energy FIM Motocross of Nations i Assen, Holland i weekenden den 29. september.

 

Ud over YZ125 FIM Europe bLU cRU Cup og efter den fantastiske reaktion og entusiasme for den helt nye YZ65 og opdateret YZ85 tidligere i år, er 2019 bLU cRU-programmet udvidet og fra 2019 og frem over består der tre klasser, YZ65 , YZ85 og YZ125 hvor en rytter i hver klasse vil støtte fra Yamaha for det følgende år. Alle tre klasser kommer til at stå op for Superfinalen på Monster Energy FIM Motocross of Nations.

 

ms.jpg