Crossnyt.dk logo

Maiken har en drøm

Vi har meget fokus på dem, der er de gode i sporten, men inden de nåede dertil, så har de også været der, hvor Maiken Olesen fra Sønderborg er nu - nemlig en ung pige med en drøm. Crossnyt har snakket med Maiken, som mange ikke kender, men som er som alle os andre tosset med motocross.

- Maiken er 23 år gammel og er uddannet til elektriker, men hvordan startede hun så med denne sport.

- Jeg havde som lille en Kina crosser og kørte på marker osv. rundt omkring og så mit snit for 3 år siden til selv at købe mig en ordentlig maskine, da jeg fik pengene til det og begyndte så til det, lyder det fra Maiken, der som alle os andre har den, der følelse af at køre på en maskine. 

- Det fede ved at køre motocross er helt klart adrenalinen ved at køre stærkt og den kilden man har i maven. Jeg elsker at køre motocross også fordi, der er så mange ting i sporten, der gør den sjov og lærerigt, når man hopper et nyt hop er fedt og så sammenholdet man får med de forskellige mennesker, griner Maiken, der er en rigtig sand konge. 

-  Jeg har hjemmebane i Sønderborg Motor Club og kører på en Honda crf 250 fra 2018 en rigtig fin maskine til mig, fortæller Maiken, der også godt kan lave noget selv ved maskinen ellers er hjælpen nær.

- Med mekanikken laver jeg nogle af tingene selv og selve motoren har jeg min team chef Ole fra OC Racing til at hjælpe med. På den måde får jeg det til at fungere, fortæller den unge kører, der kun har kørt 3 år, men derfor kan man godt drømme om fremtiden.

- Min drøm for fremtiden er at nå så langt, jeg kan. Jeg vil gerne blive B kører ihvertfald og måske komme til at køre et enkelt EM løb eller 2, griner Maiken Olesen, der igen i 2019 får travlt på de danske baner.

maiken olesen.jpg