Crossnyt.dk logo

Meier forbereder sig

I Spanien giver Glen den gas som forberedelse til en sæson, hvor han for alvor kan gøre opmærksom på sig selv i VM feltet. Crossnyt har snakket med ham.

- Jeg træner lige nu i Spanien. Har været her lidt over en uge og bliver i hvert fald en uge mere, fortæller Glen, der føler han har opskriften på succes.

- Jeg har kørt i mange år nu, og føler jeg har opskriften på at træne rigtigt - det sparer mig for meget, fortæller Glen, der dog ikke deler ud af sine fiduser.

- Det er fabrikshemmeligheder Speedy - nej spøg til side, det handler jo også om at kende sin krop mærke efter, hvad man mangler og ha en sindsyg god grund kondi, siger Glen, der glæder sig til VM.

- Jeg har været med før, så jeg ved, hvad det kræver, men alt skal spille for at kunne være med i VM feltet. KTM’en er fin rettet til så den passer til mig, nu skal der bare smides nogle timer i kørselen, så kommer det til at spille.

- Jeg håber, jeg kan gøre det bedre en sidste år, hvis jeg undgår at lave de samme fejl som sidst - kunne dælme være fedt at tage flere VM point samt måske top 10 vil være ønsketænkning, fortæller Glen som er kørt de 2500 km alene i sprinteren.

- Jeg er hernede sammen med landstræner Emil Larsen og de andre der er en del af landsholdssamlingen. Så Emil sørger for at vi alle får det optimale ud af træningen hernede, slutter Glen.

Glen skal ikke køre alle VM afdelinger, kun dem der passer ind i kalenderen - herhjemme skal han køre DM i MX 1 klassen for Miljøexperten EasyMX Racing.

151325811_282592853203124_3915938221805684852_n.jpg