Crossnyt.dk logo

Meier glad over farten var der

Glen Meier har vist han til EM har farten og i Italien gik det også fint men han måtte udgå i 2. heat. Glen fortæller.

- Jeg kvalede som nr. 6 i min gruppe og kørte til bommen som nr. 12. Jeg fik en dårlig start var ca. nr. 24, men jeg får kørt mig fint op med et godt flow og med aggressiv kørsel slutter som nr. 10, det var jeg rigtig tilfreds med og glædede mig til 2. heat, der skulle køres om søndagen.

- Jeg fik en bedre start end om lørdagen er nr. 13 på 1. omgang, hvorefter jeg kører mig op som nr. 10 og har en flok foran mig. Jeg følte, at jeg kunne køre mig op til, men efter 4 omgange sætter crosseren ud. I starten troede jeg, at jeg kunne køre færdig, men den begyndte at tage udsættere over hoppene, så jeg valgte at køre ud, lyder det fra Glen.

- Det var jeg træt af, efter jeg ville køre 2 solide heat hjem og havde også farten til en god dag, men blev samlet nr. 12 selv uden den sidste heat. Jeg ligger nr. 13 samlet i serien og ser frem til ADAC i weekenden i Fürstlich Drehna, Deutschland. Weekenden efter er det DM i Næstved, så det er en travl tid lige nu, men det er dejligt sæsonen for alvor er i gang, lyder det fra Glen Meier.

 

 

glen.jpg (3)