Crossnyt.dk logo

Meier satser på DM i 2018

Glen Meier talentfuld motocross kører fra Randers Motor Sport har lagt planer for 2018, hvor han vil køre en fuld DM serie. I mange år har Glen kørt i udlandet og har ikke haft mulighed for at deltage i alle DM afdelinger, det har han mulighed for nu. Udlandet vægter han også højt, hvor der både skal køres EM afdelinger og løb i Tyskland.
Glen fortæller:


- Jeg har ikke kunnet deltage i en fuld DM serie i Danmark de senere år fordi løbene i udlandet har passet skidt for mig. Jeg skal køre den tyske ADAC serie, hvor jeg stadig kan køre alle afdelinger i klassen og DM serien herhjemme. EM skal jeg prøve igen, men da løbene ligger i Rusland, Letland og andre dumme steder, så har vi valgt nogle EM afdelinger fra, da økonomien skal række til en hel sæson. Vi har vurderet at pengene kan bruges meget bedre på anden måde, men de afdelinger jeg skal køre, dem skal jeg shine i, fortæller Glen, der ikke gearer ned tvært imod.

- Jeg prøver her til vinter at lave om på mine forberedelser, hvor jeg sidste vinter kørte en masse supercross, så vil jeg denne gang komme meget mere sydpå for at få trænet optimalt til sæsonen går i gang. I den forbindelse har jeg fået stor hjælp af Randers Talent & Elite, så det kan lade sig gøre, fortæller Glen, der satser på DM medalje i MX 2 klassen.

- Jeg har farten til at blive samlet nr. 3, jeg har kørt lidt afdelinger før, så jeg kender niveauet herhjemme. Jeg blev nr. 2 på Mors til den sidste DM afdeling og følte ikke, jeg kørte optimalt, så med den rette forberedelse er top 3 realistisk, slutter Glen Meier.

Morten Arvidsson chef for Randers Talent  & Elites fortæller om hjælpen til Glen:


- Vi støtter Glen Meier fordi motocross er en af vores satsningsidrætter i Randers.
Glen Meier er en mega talentfuld motocrosskører. Han har tidligere som ungdomskører skabt store resultater. Desværre har Glen været lidt uheldig den sidste sæson. I eliteidræt er man hurtigt glemt, så det er essentielt, at Glen nu får så optimale betingelser for at få en stærk sæson og vise sit værd blandt seniorkørerne. Ikke mindst så han kan komme med i et stærkt team, forklarer elitechef ved Randers Talent & Elite, Morten Arvidsson og fortsætter.

- Vores støtte er målrettet træningsforberedelserne til sæsonen, så Glen er toptunet til sæsonstart. Bl.a. udarbejder Randers Talent  & Elites eksperter både fysisk- og mentale
træningsprogrammer, ligesom Glen får egne kostplaner, slutter Morten Arvidsson.


Motocross sporten er en sport, hvor mange ting skal gå op i en højere enhed for at lykkedes. Det ser nu ud til Glen har fået styr på det sidste for at kunne kravle et niveau højere op.gken meier 2017.jpg