Crossnyt.dk logo

Mike gør sig klar til endnu en sæson

Mike Underbjerg Lauritsen blev i 18 en flot nr. 6 i kampen om DM i MX 2 klassen med flot og stabil kørsel, nu skal han prøve at flytte sig yderligere til denne sæson. Selv om alt ikke er helt på plads endnu, træner han hårdt med både kørsel og fysik.

Det er stadig MX 2 klassen, han forsætter i selv om træningen foregår på en 450er, der har voldt den unge rytter flere problemer.

- 450cc sucks. Hen over vinteren har jeg lagt og kørt lidt på en 450cc for at få en lidt tungere og vanskeligere maskine at køre på, hvilket der både er godt og skidt. Det dårlige ved det er man lige skal være vågen, når du kører på gassen med en 450cc, det har da givet lidt små skader, men er kommet over det, griner Mike, der ikke er helt klar med planerne endnu.

- Vi er stadig væk i gang med at planlægge til 2019, så er ikke helt klar med planerne. Men føler mig klar til sæsonen. Her inden sæson start smutter vi til Italien i ugerne 7, 11 og 12 for at få forberedt mig ordentligt til sæsonen. Kondition mæsigt føler jeg mig meget bedre en før, har fået trænet en hel del mere, end jeg plejer, hvilket har gjort nogle ting nemmer, fortæller den unge filten rytter, som ikke kaster en målsætning ud til medierne.

- Speedy Målsætningen går jeg ikke og taler sådan om, kør for at vinde det helt sikkert, det gør vi alle jo. Jeg Ser bare frem til en god/hyggelig sæson med hele Team Filtenracing. Jeg har også været så heldig at få lidt ekstra hjælp til næste sæson af Jens Bramming, hvilket jeg er super glad for. Han vil hjælpe mig med at holde crosserne / mig kørerne, så kæmpe tak til ham og self. Bo og Henrik fra Filten Racing. Og daddy, lyder det fra Mike, der nok skal gøre opmærksom på sig selv også i denne sæson.


mike.jpg