Crossnyt.dk logo

Mike kører sin Chance

Mike Underbjerg Lauritsen har 27 point til 1. Pladsen og 7 point til 3. Pladsen - alt er i spil for den unge kører, der også har en skade at at slås med for øjeblikket.

- Jeg er så træt af løbet på Mors, der ødelagde en del for mig - Jeg er også skadet i ryggen med en begyndende diskos, men har efter Mors været i en del behandling, så jeg har ikke har smerter længere. Jeg må desværre ikke træne på crosser inden Næstved, men kan jeg bare køre uden smerter i Næstved, så kan det blive rigtig sjovt selv om det selvfølgelig ikke er optimalt, lyder det fra Mike. 


Løbet på Mors går ham stadig på.


- De tanker kredser hele tiden i mit hoved, jeg havde kun trænet en gang i 40 min mellem Esbjerg og Mors pga. ryggen. Det er ikke. hele forklaringen, men noget af den, men jeg er også nødt til at glemme det og komme videre nu, lyder det fra den tidligere nr. 1 i stillingen. 


- Heldigvis er der ingen pres på mig inden DM Næstved, jeg kan og vil komme fra baghjul. Desværre er min træning inden DM henvist til at være herhjemme på motions cykel, så jeg tripper herhjemme. Planen er medalje i Næstved, hvilken må vi se, fortæller Mike, der vil være klar i Næstved.


Stillingen nedenfor i MX 2, hvor alt kan ske, det er et historisk tæt løb.


1. Kenneth Kaalund 167 point


2. Thomas Rasmussen 149 point


3. Nikolaj Skovgaard 147 point


4. Mike Underbjerg Lauritsen 140 point


5. Mads Vendelbo 136 point


6. Lucas Ankjær 132 point.

20AFA36B-DBB0-4FF2-BE30-FC7D14A7A687.jpeg