Crossnyt.dk logo

Mike satser på fuld ADAC

Nu skal det være siger Mike Underbjerg Lauritsen til Crossnyt om planerne for 2020.

Mike er i lære som struktør og er færdig om 8 uger, derefter er det hjem til far at arbejde.


- Jeg bliver færdig om 8 uger og skal så arbejde hos min far, der laver det samme. Forskellen er bare at jeg nemmere kan få plads til motocross. Hvis jeg kommer hjem sent om natten fra udlandet, skal jeg ikke op kl. 6 og på arbejde, men kan sove længere og få grejet gjort klar osv. Det bliver dejligt ellers bliver det for hårdt, fortæller Mike, der ikke kun går efter en medalje.


- Nej Speedy den skal gerne være af guld denne gang. Jeg ved godt, de siger Glen ikke kører alle afdelingerne af DM og at Sjøholm rykker op i MX 1 klassen, så nu skal jeg vinde. Der kommer altså også andre, der kan give den gas, fortæller Mike, der ikke vil køre supercross som forberedelse.


- Nej det tør jeg ikke endnu, jeg vil gerne have lidt mere erfaring, før jeg vil køre det for alvor. Det må også være svært at træne indendørs i Danmark og så køre afsted bagefter til udlandet, hvor banerne er helt anderledes. Fokus er på udendørs lige nu, fortæller Mike, der er klar til ADAC.


- Jeg har meldt mig til en fuld ADAC serie i år nu skal det være, griner den unge jyde, der glæder sig til sæsonen.


- Banerne vi skal køre på ser fine ud, og jeg kan faktisk køre stærkt på både sand og hård baner så de 5 afdelinger herhjemme til DM er fine for mig. Gode resultater til ADAC og et DM vil være fantastisk. Jeg kører stadig for et super team, der fungere for mig Filten Racing på Yamaha og Jens hjælper som altid tak til dem, så jeg kan bygge på til i år, fortæller Mike til sidst - inden han brokker sig over en længere kø på E 45 på vej til arbejde.82608712_108018694064083_5154635284108804096_o.jpg