Crossnyt.dk logo

Mike savner at køre

Mike Underbjerg Lauritsen kom til skade med begge hænder og har koncentreret sig om at blive helt klar til den nye sæson, så han ikke komme til at døje med følge skader, når det for alvor går i gang i 2018. Crossnyt har snakket med Mike der vandt sølv til B DM.
Mike fortæller:

- Min sæson 2017 gik over alle forventninger. Allerede i slutningen af 2016 fik jeg en masse gode timer på 250'ern, som virkelig gav pote i starten af sæsonen 17. Jeg kørte mit første DM på Hedeland, så Hjørring, Nordborg, Næstved og så Fjerritslev. Sluttede som samlet nr. 2 og sølv medalje, fortæller Mike, der er kommet ovenpå efter skaden.

- Jeg føler mig godt ovenpå efter min skade. Jeg fokuserede meget på at få begge hænder helt klar, inden jeg satte mig på maskinen igen, da jeg ikke ønskede nogle unyttige skader efterfølgende. Jeg har ikke haft grund til at gøre tingene værre, og min sæson var færdig, så jeg har taget tingene helt stille og roligt. Dog har det været svært ikke at måtte køre så længe, men den følelse kender vi vel alle sammen, griner Mike der er klar igen.

- Planerne for 2018 er ikke blevet klargjort helt endnu. Der er lidt ting oppe og køre, men jeg regner stærkt med at fortætte på Yamaha'en, hvor jeg kan ses i A MX 2 til en masse fede ræs. Så kommer jeg til at prøve lidt kræfter af til nogle svenske mesterskaber og de tætteste ADAC løb, fortæller Mike der med A klassen i vente ved der skal arbejdes til vinter.

- I løbet af vinteren vil jeg fokusere meget på maskinen. Jeg vil få trænet en masse, og kørt en masse timer. Jeg føler ikke jeg har mistet noget, men jeg føler bare, der skal bygges mere på, siger Mike der også drømmer om fremtiden.

- Fremtiden kan bringe mange ting, men jeg vil gerne op og slås med de bedste i Danmark, og bare nyde at køre ræs. Jeg vil sætte mig nogle præcise mål for de udlandske løb, og gøre mit bedste for at leve op til de mål, slutter en glad Mike Underbjerg Lauritsen.

received_1679695472060954.jpeg