Crossnyt.dk logo

Mogensen Quad Racing #124

2024 Henrik vil køre alle Tyske, Hollandske og danske Mesterskaber + VM for hold CZ, 23 Løb. (+ -)

Men vi ser hurtigt, at der rykkes rundt på løbsdato, så puslespillet ikke passe mere.

Første løb på sæsonen D.9.3. Henrik begynder godt i Holland Oss, der var mange deltaget, så der køres tids kval i 2 grupper, 15 fra hver gruppe går videre til løbet. Henrik slutter samlet #3 (Der var 5 danske deltager til løbet)

Første løb i Tyskland D.1.4 Häncher. (Vi kørte løb i Holland lørdag og videre til dette løb i Tyskland Mandag) Henrik var godt kørende, men nu på en hård bane, så en del justering på maskinen, men med hjælp fra Reiger Suspension, som vi har fuld support fra, finder Henrik det helt rigtige setup, og kvaler ind på en super god tid, og finder et godt flow i løbet, han slutter på en samlet #3 (Der kæmpes meget hårdt med Polske Roman Gwiazda og Tyske Miro Cappuccio)

Henrik valgte det Tyske Mesterskab, som han vil fokusere på og deltage i alle de Hollandske + Danske løb, som det er muligt.

Det viser sig, at det er med at holde et godt gennemsnit i sæsonen og vinde de løb som er muligt. Det var muligt at vinde løb og tage starten, med hjælp fra Suter Cloutch. Dette hjalp ham til at vinde løb med en stabil og hurtig kobling.

FB: Mogensen Quad Racing Instagram: HenrikMogensen24 

Henrik fører pt, det Tyske ADAC Mesterskab med 19 point og der er et løb tilbage D.18.8. 

Holland pt, #10 med 2 løb tilbage. 

Danmark #5 med 1 løb tilbage. 

0010.jpg