Crossnyt.dk logo

Motocross kører Glen får travlt fortæller han til Crossnyt TV

Glen Meier blev nr. 2 i kampen om det danske mesterskab i MX 2 klassen. Det var også første sæson, hvor han har prioriteret at køre en fuld DM serie herhjemme modsat tidligere, hvor det var de mange løb i udlandet, der blev satset på.

Glen er også til næste år at finde i et dansk team fortæller han:


- Til næste år har jeg skrevet kontrakt med Team Specialmontering med hjælp fra EasyMX og Yamaha Danmark. Det er første gang, jeg er tilbage i en dansk team siden 2013. Det gør tingene lidt nemmere, da jeg ikke har så langt til teamet - i forhold til at KTM Kosak lå lige nord for Stuttgart i Tyskland. Det gjorde nogle ting lidt svære, som så vil blive nemmere i 2019, hvilket jeg er glad for, fortæller Glen, der også finder sig godt tilpas på Yamahaen.

 

- Jeg føler mig godt tilpas på Yamahaen og kan rigtig godt lide den måde den kører på, og jeg føler stadig, jeg kan flytte mig hen over vinteren. Så jeg glæder mig rigtig meget til næste år, kommer det fra Glen, der har målsætningen klar.

 

- Top 3 til de danske mesterskaber og top 5 ADAC Youngster cup (tysk løb) og top 10 til de EM afdelinger, jeg skal køre, slutter en Glen Meier med mod på mere.

 

Se video Crossnyt tv her om Glen Meier.

glen.jpg