Crossnyt.dk logo

Motorsportscenter på Stigsnæs skudt til hjørne

Det endte i en lidt rodet affære da man på byrådsmødet i Slagelse kommune skulle behandlede planerne om et motorsportscenter på Stigsnæs.

Det skulle besluttes, om kommunen skulle gå videre med undersøgelse af muligheden for at samle 4 klubber (Motocross, Speedway, Gokart og bil) i et motorsportscenter på Stigsnæs, men det var ret tydeligt, at borgmesteren ikke var interesseret i et ja.

Efter en diskussion, hvor kun et fåtal af byrådsmedlemmerne viste nogen form for forståelse eller forstand på motorsport, er det besluttet ikke at undersøge mulighederne nærmere.

En egentlig afstemning blev det aldrig til, da borgmesteren blot pegede rundt i lokalet og konkluderede hvad folk stemte for, og undervejs rettede sig selv da han nærmest kom til at diktere en enkelt ”stemme”. ”Hov det må jeg ikke sige” rettede borgmesteren sig selv undervejs. Men det gjorde han jo så alligevel.

Generelt virkede det til, at emnet var præget af det snarlige kommunalvalg til november, så man må håbe at motorsportscenteret bliver et stort emne op til valget.

Det bliver spændende at læse referatet fra mødet, for umiddelbart blev det til noget med nogle bilag der skulle fremlægges, og hvad der derefter skulle ske, står lidt hen i det uvisse.

Det sidste heat i den sag er ikke kørt endnu.

slagelse kommune.jpg