Crossnyt.dk logo

MUDRACE for alle pengene til DM A i Aalborg

DM A 4. afdeling blev afviklet på den superfine Dallbane ved Aalborg, og for første gang i 20 år skulle der igen køres DM A på det flotte baneanlæg, en opgave hele klubben virkelig havde stået sammen om, det hele var virkelig forberedt til mindste detalje – stor ros til klubben.

Team Filten Racing havde sædvanen tro stillet op med hele teamarrangementet og de blå toptrimmede Yamaha racere stod knivskarpt og var klar til dagen løb.

I MX 1 lagde Ricky Renner # 532 godt ud med at tage starten i 1. heat og førte an i højt tempo de første 5 omgange til en defekt i bagdæmperen desværre medførte at Ricky måtte udgå af heatet. I 2 heat måtte Ricky udgå efter et styrt. Michael FIDO Østergaard #14 kæmpede på bedste vis og blev nr. 23 i 1. heat og udgik desværre i 2 heat.

I MX2 viste Mike Underbjerg Lauritsen #959 fightervilje på absolut allerhøjeste niveau, kort sagt en præstation vi alle i teamet er utrolig stolte af 😊 i tidskvalen blev Mike flot nr. 2 i hans gruppe, i 1 heat nr. 7 og i dagens 2 heat under svære baneforhold kæmpede Mike sig op som nr. 6 og samlet på dagen nr. 6.

Det flotte resultat i Aalborg gør at Mike nu meget flot ligger samlet nr. 6 i DM

Team Filten Racing arbejder videre og vi ses Helt Sikkert til finalen i Næstved søndag d. 30. september

PRM. Filten Racing Team

 Foto MX Carro  Mike Underbjerg Lauritsen #959 

filten.jpg