Crossnyt.dk logo

NACSTAR super brand, men hvem står bag

NACSTAR startede tilbage til sommeren 2018. Man har fokus på at lave et lille fornuftigt program af det vi kalder mælk og smør produkter til MX samt ENDURO og med en lille afstikker vedrørende hjulprogrammet.

Manden bag NACSTAR er ikke ny i branchen, for det er Martin L. Christensen som tilbage i 1994 startede L.C CROSS. I 1996 kom Martins broder Kasper med i firmaet også, og der var god fart på.

 

I 1998 overtog vi forretningen B.V CROSS da vores gode ven Børge desværre var blevet ramt af helbredsmæssige udfordringer. Vi fik en rigtig god snak med Børge og fik det hele på plads, og det var en god løsning, da vi fik glæde af Børge en del år frem.


I 2002 startede vi så Power Sport Equipment (som senere ændres til PSE PARTS, da der var et svensk firma som kopierede navnet) der var nu mere fokus på distribution og salg til andre forhandlere i hele norden.

PSE var delt lidt op, så det var Kasper, som havde fokus på beklædning og Martin på det, vi kalder Hard Parts. Hard Parts har altid været Martins hjertebarn, og gennem årene, kom der flere og flere af verdens topbrands ind under PSE PARTS samtidig med at Martin udviklede forskellige "Private Labels" så som Action Products, Pro Air, Jax Metals, Moto Pro samt Race One.


I 2009 designe Martin sit eget fortandhjul som den dag i dag producers og leveres til rigtig mange topmærker (Top Brands) i branchen i dag, dog i deres egen indpakning.


I 2015 sluttede Martins eventyr i PSE PARTS, og herefter startede han RXW GROUP som et nyt distributionsselskab. Her fik man en del gode agenturer så som Twin Air, Moto Master, Acerbis, Denicol, Talon, Hinson, Renthal, KYB med mere, men i juni 2018 blev dette selskab solgt. Martin mistede lidt gnisten til det med ren distribution og manglede det, som han brændte mest for, nemlig udvikling af sit eget brand.


I 2016 indgik Martin et sammenarbejde med en god ven i østen vedr. udvikling af hans allerede igangværende hjul program, og som var klar i 2018. Hjulmarkedet er jo et hårdt marked og noget mange har en mening om. Det Martin havde i hovedet var lige som hans fortandhjul, at finde en måde at producerer en god kvalitet til en rigtig god pris. Det lykkes og i dag, er der et fuld hjul program fra 50cc til 530cc til GASGAS, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, YAMAHA samt SUZUKI, som går ganske godt.


Martin startede med salg af hjul i USA slut 2020 sammen med sin gode ven Lasse Andersen, og det er gået så godt at der har været total udsolgt flere gange selvom ordrene til USA blev større og større. Med godt arbejde fra Lasse side, blev NACSTAR hjul præsenteret i det store MX magasin RACER-X (Kan ses her: https://racerxonline.com/2021/01/07/racer-x-films-2020-ktm-250-sx-f-garage-build?fbclid=IwAR0iICLAe5PkLAA-PCF8d7YK3O3m3VUur9rHovKLWo7Ov7TCnSIFPePUwpo )


Udover hjul består programmet i dag af: Luftfilter, Vaskedæksel, Oliefilter, Dækholder, Greb (begge modeller i smedet materiale som OEM), Tandhjuls Bolt Kit samt Bremseskive Bolt Kit. Og P.T arbejdes der på For samt Bagtandhjul og Bremseklodser og Skiver.


Med alle produkter er Martins topfokus, at det skal være rigtig god kvalitet til rigtig god pris. Som Martin siger er moto-cross jo ikke en billig sport, så det er vigtig at ryste posen og udvikle produkterne, så de holder en god kvalitet samt god pris. Martin har hele tiden fokus på at man kan tilbyde priser, så man kan konkurrerer med de store online sider i verden. Feks har vi luftfilter fra 89.- og oliefilter fra 39.- og oliefilter indeholder endda O-ring også til prisen.


Martin siger at man selvfølge ikke finder ud af kvaliteten samt den gode pris før man har lavet sit første køb på: www.nacstar.com

 

Videre til facebook

udklip-2.jpg (2)