Crossnyt.dk logo

Nikolaj, Magnus og Rasmus til EM i Holland

Magnus Smith og Rasmus Pedersen skulle køre første EM afdeling i 125 klassen denne weekend i Valkenswaard, og de fik ikke den succes, de havde håbet på, men vigtig erfaring fik de med hjem – meget bedre gik det for Nikolaj Skovgaard der kørte i EMX300 klassen.

Magnus fortæller:

- Ja det havde regnet meget, så banen var meget mudderet til om lørdagen. Jeg blev nummer 30 i træning/tidskval og skulle derfor i last chance, men i last chance gik det meget bedre, jeg tog starten, men blev overhalet og endte på en 4. plads som den sidste til bommen i heatene.

- I første heat fik jeg en okay start, men lavede nogen fejl, blev nr. 34. Andet heat fik jeg en lidt dårligere start og væltede 2 gange. Og blev nr. 37, fortæller Magnus.

Rasmus Pedersen havde denne melding:

- Min fart var rigtig fin, men fik i last chance vand i karburatoren, så det var svært at køre rundt på en mega mudret, og tung sandbane. Er heldig at have nogle rigtig gode sponsere bag mig - mx-shop.dk, KTM Scandinavia, sevenmx, alphinestars, 6d, og alle de andre, men jeg er ved godt mod og kommer stærkt tilbage.

Nikolaj Skovgaard kørte i EMX300 klassen han blev nr. 8 i 1. heat og nr. 12 i 2. heat samlet ligger han nr. 8 i kampen om EM.

resultater link

skovgaard.jpg