Crossnyt.dk logo

Nikolaj Skovgaard vil prøve noget nyt

Nikolaj har været en del af de bedste motocross kørere herhjemme og vil gerne prøve noget forskelligt hele tiden for ikke at køre fast som da han sidste år deltog i nogle EM heat faktisk med fornuftige resultater. Nu vil han til at blande benzin i 2019.

Nikolaj fortæller om hans planer:


-  2019 skal der ske noget nyt - der skal være meget mere røg. Jeg har haft min superhurtige 2 takter i lidt over 2 måneder nu og det bliver 2 takt, jeg skal køre i hele 2019. Det er den sjoveste cykel, jeg har haft til dato, griner Nikolaj, der kørte 2 takt lidt i år.


- I foråret 2018 prøvede jeg at køre mit første Europamesterskab i EMX 300 2 takt klassen, det var en stor oplevelse, og jeg sluttede med en rigtig fin 8. plads. Det har givet mig blod på tanden til at prøve igen og det gør, at vi selvfølgelig har været i gang med nye og større sponsorere, logistik og set up for 2019, fortæller Nikolaj der kommer over grænsen i 2019.


- Jeg skal køre hele EMX2T serien og det gør samtidig, at jeg må vælge nogle løb fra i Danmark, min prioriteret Nr. 1. bliver derfor den nye europæiske klasse EMX2T og KNMV- ONK 250cc i de orange farver for JTX, siger han og fortsætter.


- Det giver god mening at kaste mig ud i et nyt eventyr, for jeg er lige fyldt 22 år og har i december afsluttet min uddannelse som EUX-elektriker. Det er to uddannelser (elektriker/gymnasial) på samme tid, hvor jeg lige har afsluttet min svendeprøve og den gymnasiale del med et flot 12-tal. En dejlig julegave, fortæller Nikolaj, der fortsætter på KTM


- I 2019 fortsætter jeg med at køre for KTM - JTX Racing Team i Holland, det er min anden familie, og vi har udviklet et fantastisk samarbejde igennem årene med teamets sponsorer.

Hell erg bedankt JTX, spændende bliver det at følge den unge kører.


skovgaard.jpg (1)