Crossnyt.dk logo

Nu kan det være, at han når det

Nicolaj Damsgaard har været i tvivl om hans skade ville ødelægge den første DM afdeling i år, men nu ser det ud til han får mere tid at gøre med efter aflysningen af første DM afdeling.

Skaden han fik, fortæller han om her:

- Jeg kom til skade på trænings tur til Italien sidst på den første uge. Jeg havde fået kørt nogle gode trænings pas. Mine omgangs tider var ikke så langt fra nogen gode ADAC kørere i mine heats, så det var jeg meget tilfreds med, da jeg først lige var gået i gang med at få kørt nogle timer på crosseren. Dagen efter hvor jeg skulle træne lidt sving bare og havde en knap så hård dag, ramte jeg et hul, hvor affjedringen gik i bund igennem wave sektionen, der resulterede i den slog skæv i høj fart, og jeg røg hen over crosseren med røven først lige ind i opkørslen på den sidste wave. Jeg kunne mærke med det samme, at der var noget galt, fortæller Nicolaj, der fik en ordentlig tur i røv og hofte området.

Fik fat i nogen ambulance folk, der hverken kunne engelsk eller håndtegn så fik ikke noget smertestillende før efter 3 timer ca. og jeg havde lagt på sådan en stiv båre og kradset al min hud af mit haleben. Jeg var indlagt et par dage i Italien inden jeg skrev under på et stykke papir, at det var på eget ansvar, at vi kørte hjem.

- Vi kørte hjem på dansk hospital for at blive tjekket, og jeg har brækket mit bækken, og de danske læger siger 3 måneder, før jeg må køre cross igen, men det for normale mennesker, cross kørere, der er i god fysisk form kan det forhåbentlig gå hurtigere, men igen jeg har lært af mine fejl og ville heller ikke starte for tidligt, så det ikke bliver stærkt nok, siger Nicolaj.

- Første DM er stadig uvis, jeg gør mit for at komme hurtig tilbage, og jeg har utrolig god støtte fra westcoastmx og M2sportlab så må vi se, om jeg syntes det forsvarligt at stille op bag bommen til første DM, slutter Nicolaj om hans oplevelse for et stykke tid siden inden corona virus. Måske når han at blive klar.

75534287_2453278104952681_5961460962430025728_o.jpg