Crossnyt.dk logo

Nyt fra DMU referaterne

DMU har netop lagt referatet fra seneste møde i hovedbestyrelsen (HB) online, og det er heller ikke længe siden der blev lagt et referat fra seneste møde i motocross sports kommissionen (SK) ud. Vi har samlet de vigtigste kører-relateret emner til dig her.

Af HB referatet fremgår det, at kommunen har bevilliget 1 Mio Kr. til at få det nye motorsports anlæg i Kærby Mose på Fyn i gang igen. Desværre står der også, at det ikke forventes at anægget kan tages i brug igen før 2022.

DM ugen 2022, som crossnyt skrev om tidligere på året, og hvor planen var at samle mange forskellige sportsgrene i Aalborg, bliver desværre ikke en mulighed i DMU regi. Grunden er, at DIF har besluttet, at det skal være DM finaler der deltager, og der passer DMU kalenderen dårligt med Juni måned. Det var ellers en oplagt mulighed for specielt Pitbike DM.

Ved Motorsport Awarden ser det ud til, at de fælles kategorier med DASU droppes og hver union får 6 kategorier hver.

Sidst men det det hele i virkeligheden drejer sig om, så fremgår det af HB referatet, at der er flere medlemmer, licensindehavere og deltagere til løb end på samme tid sidste år.

Af seneste SK Motocross referat fremgår det bl.a. at SK vil undersøge muligheden for at genoptage klubmøderne, hvor de får input fra landets MX klubber. Det betyder også, at du som kører kan give bestyrelsen i din klub info, hvis du syntes der er noget de skal tage med til SK.

Fra næste repræsentantskabsmøde indtræder Simon Wulf i SK, og der skal derfor findes en ny kørerrepræsentant. Vis det er dig, skal du blot tage fat i SK eller Lea på kontoret.

Derudover fremgår det af SK MX referatet, at der arbejdes på at lave TV i form af magasinprogrammer fra de sidste DM-A afdelinger.

Læs hele SK MX referatet her.

Læs hele HB referatet her.

DMUMX_337x210.jpg (5)