Crossnyt.dk logo

Nyvang forsætter på Yamaha i 2020

Mikkel Nyvang har lagt planerne klar for sæsonen 2020, der igen bliver på Yamaha og for GG Teknik også Sverige kommer til at se en del til Mikkel. Crossnyt har nyt fra Mikkel.

Mikkel fortæller:

- Jeg kommer i 2020 igen til at køre for GG-Teknik / Nikolaj Grinderslev. Vi har det bedste samarbejde og så er han rigtig behjælpelig med meget, fortæller Mikkel. Jeg fortsætter selvfølgelig også på min Yamaha 250F, hvor jeg kommer til at køre i A-MX2 i Danmark. Ydermere har vi også lagt planen for at køre alle Svenske mesterskaber i MX2 u21.

- Jeg kommer igen i 2020 med samme folk bag mig som i 2019, dette er jeg rigtig glad for! Jeg er selvfølgelig allerede fokuseret på den nye sæson, med henblik på træningen. Jeg har pt. sabbatår, da jeg afsluttede min HHX i sommers! Jeg har altså derfor god tid til træning, hvilket også resulterer i, at jeg træner mere end jeg nogensinde har gjort før, fortæller en oplagt Mikkel.

- Jeg har i øjeblikket også min ene crosser stående i Italien, hvilket gør at jeg kan flyve derned og få kørt en masse timer på crosseren! Jeg er selvfølgelig ikke alene dernede, jeg og teamet er sammen med Thomas, Jes og min kæreste Louise, som selvfølgelig også får kørt en masse, lyder det fra en glad Mikkel.

 

- Er virkelig taknemmelig for at få denne mulighed, samt få de oplevelser det bringer med sig! Når jeg så er i hjemme DK, tager vi for det meste til Sverige for at træne. Selvfølgelig kun hvis ikke Nissen har åben, griner Mikkel.

mikkelnyvang.jpg