Crossnyt.dk logo

Nyvang forsætter på Yamaha

Mikkel Nyvang forsætter på Yamaha og får rutineret mekanikker i Hasse Lorentzen med sig i 2018.

Mikkel fortæller:

- Jeg skal fortsætte på Yamaha og 2018 bliver på min YZ 125. Jeg skal køre i klassen Junior 125. Jeg har truffet dette valg på grundlag af de mange skader, jeg har haft i 2017, som min brækkede hånd i starten af sæsonen og i sommers, hvor min ring finger blev syet på igen, fortæller en ærlig Mikkel.


- I 2018 kommer jeg til at skulle køre nogle afdelinger af Ungdoms SM i Sverige og nogle andre løb i Sverige. Jeg vil selvfølgelig også være at finde til alle DM afdelinger, fortæller Mikkel, der må være en af favoritterne til DM i B 125, da han allerede i år var med fremme i klassen.


- Jeg føler mig super godt tilpas på min Yamaha og ser frem til at få trænet en masse hen over vinteren, så jeg kan blive ordentligt klar til den nye sæson. Jeg håber på at få en god sæson uden skader og bare få lov til at gøre det, jeg allerhelst vil nemlig at køre motocross. En stor tak skal lyde til alle dem som støtter mig og tror på mig. Ikke mindst min far som får cyklerne til at spille 100% hver gang. Min mor som laver den bedste mad, slutter Mikkel Nyvang.


Til sidst en vigtig ting er også at kunne køre lidt mere på banerne, og det kan han med den ekstra hjælp, han får nu i Hasse Lorentzen, der tager med ham i år.


 


ny.jpg