Crossnyt.dk logo

Nyvang glæder sig til opstart på KTM

Mikkel Nyvang er nu ved at have det hele på plads for sæsonen 2021 og konditræningen, er han begyndt med igen efter en længere skades pause.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op med at køre igen. Men det jeg glæder mig allermest til er at starte op på min nye KTM SX-F 250! 


- Er super glad for at kunne fortsætte mit samarbejde med Nikolaj Grinderslev og samtidig starte samarbejde med resten af Westside Racing teamet, fortæller Mikkel.


- Jeg blev jo opereret i skulderen for cirka 8 uger siden og er nu nået til, at jeg kan løfte min arm/skulder til 90 grader uden hjælp eller støtte. Der er lidt vej endnu, men jeg er allerede begyndt på kondicykel i garagen og er målrettet på at komme tilbage igen omkring April 2021, lyder det fra en optimistisk Mikkel.


- Planen er at starte stille op igen, og så må vi se sidst på sæsonen om det bliver til et par løb, hvis jeg føler mig klar! 


- En stor tak skal også lyde til min far og mor, samt alle mine trofaste sponsorere som støtter mig hele vejen, slutter Mikkel Nyvang, der heldigvis forsætter i sporten.

F70D4025-CABD-4676-98F3-6AB45D0BC9AC.jpeg