Crossnyt.dk logo

Outdoors er udskudt på ubestemt tid

Det er meldingen som Mathias Jørgensen må arbejde ud fra på nuværende tidspunkt.

Så har vi lige fået en melding om at Outdoors er videre udskudt på ubestemt tid, grundet optrapning i Corona. Allerede nu havde vi været halvvejs i en outdoors sæsson, og nu er den udsat yderligere.

Vi som køere på sports visa, har ikke mulighed får at tjene noget som helst andet end at køre race, nemlig det visaet er givet til. Så det er ikke mindre end pisse ærgerligt at bo halvvejs i en sprinter og en garage og har gjort det i 3 måneder nu for at vente på at skulle igang, og ha troet man havde et nogenlunde budget som kunne holde til midt outdoors.

Hvor om alting er, er vi nu kommet i tvivl om vi gider vente mere herovre på at Racing begynder. Hvis vi rejser hjem til Danmark, kommer vi sandsynligvis ikke tilbage til staterne før 2021.

Familie og venner er hårdt savnet og beslutningen er mega svær, især når man har sat alt på spil for at udkæmpe og bevise noget. Vi venter et par dage med at tage den endelige beslutning. The American Dream er hårdere end folket umeldbart tror, man er basic selvisoleret med træning og cross dag ud og dag ind. Uden egentlig et sted at bo udover en sprinter og en madress på gulvet i en garage, som vi forøvrigt skal være ude af om et par dage. Vi holder humøret højt, men i er savnet derhjemme, slutter Mathias Jørgensen.

mathias usa.jpg