Crossnyt.dk logo

Perfekt dag på en fed bane

Sådan fortæller Søren Rasmussen, der ser ud til at køre et dansk mesterskab hjem i B MX 2. Dagen i Holstebro gik hvertfald, som den skulle med Sørens øjne.

Søren fortæller:


Altså dagen kunne jo ikke gå bedre kan man jo sige. Hele dagen følte jeg mig super super godt tilpas på cyklen, og havde god fart i den, følte jeg. 


Jeg kvalede som nr. 2 lige efter Lasse Junge, som jo var super godt kørende. Vi kørte til start i heat 1, hvor jeg blev nr. 2 i starten. Jeg overhalede hurtigt ham som tog starten og tig føringen for hele heatet. Jeg var så “heldig” vis man kan sige det sådan at Rasmus køre i stykker på de første par omgange. Jeg ender med at vinde med 56 sekunder over Lasse og har en tid som er 1 sekund hurtigere end min bedste kval tid, fortæller Søren og forsætter med 2. Heat.


2. Heat tager jeg starten men bliver hurtigt overhalet af Rasmus, som jeg så kører bag ved en omgang ca. men går forbi ham igen og trækker stille og roligt fra. Jeg vælter så sidste omgang, men får den hurtig op igen og tager sejren igen med 22 sekunder👍🏻 så en helt perfekt dag på en skide fed bane, lyder det fra en glad Søren der også takker alle sine sponsore.


Søren fører med 55 point ned til nr. 2 Lasse Storm Junge.

7208715D-E6D0-4774-9357-D2679D63311A.jpeg