Crossnyt.dk logo

Pitbike er blevet interessant i Danmark

Sebastian Kærgaard ser tilbage og tænker, det går sku godt i pitbike sporten i Danmark efter de er kommet ind under DMU.

Sebastian fortæller:


- Jamen altså for nogle år siden kæmpede jeg jo i 1,5 år for at få Pitbike sporten ind som officiel dansk sportsgren under DMU, og har været med til at skrive hele reglementet for pitbike sektionen. I 2013 fik vi endelig grønt lys af DMU og fik sportsgrenen godkendt, til i starten at køre løb med Micro på udvalgte microbaner i DK og i ny og næ køre træning på udvalgte baner.


- Nu tæller vi mere end fuld bom til DM'erne med flere topkørere, der gør sig godt internationalt, og 2 forskellige klasser, fortæller Sebastian om sporten, der hele tiden er under udvikling i Danmark.


- Med udsigt til flere DM afdelinger på afkortede maxi baner næste år, bliver 2018 i hvert fald ikke mindre interessant for pitbikers i Danmark


- I dag kører vi løb på stort set alle landets baner, træner på micro, mini og til dels maxibaner og har maskiner, der kan klare selv de store hop, slutter Sebastian.


 


sebpit.jpg