Crossnyt.dk logo

Premieretid! - Kaduuz Racing

Forårssolen skinner endelig ned over det lille kongerige, og det er ikke et øjeblik for tidligt. Med de lune vinde kælent om kindtøjet, er mand og mus i dansk motocross, nemlig klar til at vende snuden imod Svebølle, hvor første slag om DM skal stå i 2022. Det er år siden banen i det vestsjællandske sidst bød indenfor til Danmarks bedste, og Kaduuz Racing har kørt det hele i stilling. Både setup og lineup - der tæller lidt velkendt og noget nyt!
Rasmus Johansen er igen klar til at agere spydspids i MX1-klassen, vel ombord på sin Suzuki RM-Z450. Sidste år tog Rasmus endnu en samlet top 5-placering til samlingen, og igen i år er det i den del af tabellen den hurtige fynbo gerne vil gøre sig gældende.
Kasper Dehnhardt er kommet til i løbet af vinteren. En af dem der imponerede stort under sidste års DM, og som nu er klar til at vise sit værd for Kaduuz Racing, på sin Fantic XXF250. Kasper har været godt kørende i opstarten, hvor han har sørget for at få nogle timer ind i kroppen på den nye maskine. Vi glæder os til at se hvad han kan udrette i år!
Søren Rasmussen er også kommet til, og han sørger for at lægge lidt 2-taktsduft over Kaduuz Racing-teltet, med sin Fantic XX250. Søren kæmpede sig op i den samlede top 10 sidste år, og han er altid kendetegnet ved stabilitet og en solid indsats. Vi tror at han måske godt kan overraske i år!
Under alle omstændigheder, så er Kaduuz Racing klar til endnu en hæsblæsende DM-sæson, skulder ved skulder. Selvfølgelig iklædt grej fra Kaduuz MX Store!
Vi håber at se jer alle sammen i Svebølle på søndag!