Crossnyt.dk logo

Presse fra Kaduuz. Sæsonstarten nærmer sig, og Kaduuz Racing er ved at være klar til at slå i gang til DM! Holdet er sat og vi glæder os!

Thomas Rasmussen tog medalje i DM sidste år, og han er klar til endnu en sæson på sin Fantic XX250, hvor der forhåbentlig bliver til flere mindeværdige øjeblikke - for en gut der har både job og familie at passe, udover at være en af Danmarks hurtigste.

Thomas Rasmussen: "Siden jeg kørte det sidste løb på Nybøl i oktober, er det primært gået op i arbejde og knap så meget kørsel. Jeg har i skrivende stund ikke været til mange træninger i år, og med kun 14 dage til første DM-afdeling så har jeg måske en smule travlt. Så hvis vejret gider samarbejde, prøver jeg at få kørt så meget som muligt de næste 14 dage. Sidste år kom jeg dog ind til sæsonen med mindre forberedelse end det, så jeg arbejder ud fra hvor jeg står. Uanset hvad så er jeg i hvert fald til start og jeg glæder mig som altid til sæsonstart! Jeg havde næsten helt glemt hvor sjovt det der cross er, efter en hel vinter med afsavn, så nu skal der køres! Jeg er til start til alle DM-afdelinger og andre småløb herhjemme, men udlandet bliver det ikke til i år - da jeg er så heldig jeg til sommer skal være far igen til endnu en lille pige. Min kone har termin dagen inden DM i Holstebro, så vi krydser fingre for at hun ruger lidt længere tid og ellers må jeg nok springe den afdeling over. Men mon ikke en crossbaby ved hvornår starten skal gå. Jeg tørner selvfølgelig ud igen i år for Kaduuz Racing på min Fantic 250 2-takter! Så målet for 2024? Jeg skal ud og have det sjovt og give den gas, så må vi se hvad det fører til! En kæmpe tak skal lyde til alle de fantastiske mennesker bag Kaduuz Racing, og jeg er glad for at være med på holdet igen i år!"


FB_IMG_1713163112098.jpg