Crossnyt.dk logo

Presse fra RGS Suzuki Schneider Racing

RGS Suzuki Schneider Racing har haft en flot sæson og med DM-A finalen i søndags blev der lagt medaljer om halsen som det synlige bevis. Teamet kommer her med afrunding på kørernes bedrifter.

RGS Suzuki Schneider Racing var i søndags samlet til årets sidst og afgørende løb, hvor Glen #192 førte den samlede DM stilling, men intet var dog sikkert endnu.

 

Der var endnu færre point imellem JKN #173 på 2 pladsen og ned til 3 pladsen, så der var lagt op til en rigtig god omgang race, om de sidste og afgørende points.

 

For en gangs skyld var vejr guderne helt på vores side og leverede et utrolig flot september vejr med høj sol og 26 grader.

 

Martin Bak #54 var uheldig under kvalifikationen og var ude for et uheld. Dette betød, at han måtte en tur forbi skadestuen og have tjekket kroppen igennem. Heldigvis var der intet sket, men han måtte efterfølgende deltage fra sidelinjen.

 

Det endte alligevel med en helt fantastisk dag/sæson for Suzuki Danmark / RGS Suzuki Schneider Racing, da det samlede resultat for sæsonen i DM-A lå fast.

 

Glen Meier #192 endte som dansk mester 2024.

Jakob Stagsted Kronborg Kjær #173 kæmpede bravt og fik lukket mesterskabet med en flot 2. plads.

 

Der skal også lyde et stort tillykke til vore dame kører, Julie Schneider #95, som lukkede C open cup´en, med en samlet 2. plads.

 

Til sidst er der også en stor ros til vores sidste 2 kørere i DM-A serien. Marcus Bommer #77 har hele sæsonen kæmpet flot og endte med at sikre sig 87 points i den samlede serie. Han har udviklet sig flot igennem hele sæsonen. Stor ros herfra.

 

Martin Bak #54 har måtte kæmpe sig tilbage i form, efter en længere fraværsperiode grundet sygdom. Han har også gjort det rigtig flot, med de forudsætninger han har haft.

 

Der skal lyde en kæmpe tak til alle teamets sponsorer, for uden dem havde dette ikke været muligt.

 

Suzuki Danmark

RUSO-Tech Smede & Industri

mens-wear.dk

RGS Service

Kenny Racing

doubleddesigns.nl

Schneider Entreprenør

PRO GRUPPEN

Motul

RR Graphic

Jobo bilcenter

JL Engineering

Twin Air High Performance Airfilter Products

Milwaukee Tool

FCP Racing LLC

VP Racegas.de

Outlaw Racing

JKN byg

Pirelli Tyskland

Intertank

H.S. Truck

UNICK-BYG

Og til sidst, men ikke mindst, til alle jer, som følger os.

RGS.jpg