Crossnyt.dk logo

Rasmussen bedst i B MX 2.

Søren Rasmussen vandt DM i weekenden og med lidt kage og evt. en pose vingummibamser, så har han farten til at følge med i A klassen.

Søren fortæller:

- Sæsonen startede i Slagelse hvor jeg lagde godt ud med en heatsejr. I andet heat tager jeg så godt som starten, men bliver ramt på baghjulet og vælter og er så allersidste mand, jeg holder hovedet koldt og kører mig op på en 5. plads. Efter første B-DM kommer jer derfra med 86 point, Rasmus er i front med 88 point.

- Næste B-DM er i Hjørring og lige en sandbane for mig og min 250cc 2t. Med masser af store skønne huller. Jeg tager begge starter og vinder begge heat, selvom jeg fjummer lidt i andet heat og vælter, Lasse Junge kommer forbi mig i et par runder, men jeg slutter dagen med max point og kan tage derfra med den røde front plade.

- 3.afd er på Nybøl banen. Starter godt syntes jeg selv med en heat sejer, Skæbnen vil at jeg er med i et start styrt i andet heat og må igen afsted som sidstemand, men køre mig op på en 2. plads.

- 4.afd er på den super fede Holstebro bane,(Som alle Sjællænder næsten elsker) det er lige noget for mig. Kajs MC (Kasper)og min far har lavet lidt om på bagdæmperen, så selvom jeg hopper 2 meter længere end de andre er cyklen helt rolig når jeg lander. Jeg vinder begge heat.

- Finalen er på Hedeland MX. Banen er lavet af noget underligt sand, men jeg har altid godt kunnet lide at køre på det hårde underlag alligevel, hvor jeg ofte finder andre linjer end mine konkurrenter, man skal være lidt varsom på det hårde underlag, da 250cc 2t er rimelig hurtig til at tage gassen. Jeg har heldet med mig og vinder begge heat og kan nu kalde mig Dansk mester i B- MX2 2018. Men jeg savnede Lasse Junge #128 og Rasmus #572, som desværre ikke kunne deltage pga. af skader. Men sådan er denne sport jo, jeg prøvede det jo selv sidste år, hvor jeg førte 125B ind til sidste afd. 

- Jeg kan også kalde mig Jysk/fynsmester2018, fortæller den unge champ.

- Jeg har haft et fedt år, på Yamaha 250cc 2t, som også er mit første år, på den str. cykel. Jeg har udviklet mig i alle heatene og jeg er fuldt ud tilfreds med sæsonen. Hemmeligheden bag mine sejr er at jeg får min nattesøvn og ELSKER kage.

-  Jeg har deltaget i alle A-DM, selvom jeg har haft lidt uheld, hvor jeg væltede i Randers, fik en sten i for bremsen på Mors og punkteret i Ålborg, fordi min far var for nærig til at sætte mus i mine dæk. En ting jeg har lagt mærke til er at de gutter i AMX2 kører noget stærkere end i B. Så mere nattesøvn, kage og evt. en pose vingummibamser, lige som Ole ES, må der til for at finde de sidste sekunder til gutterne i AMX2.

- Sidst vil jeg gerne takke alle mine sponsor og min familie, uden deres hjælp var det ikke muligt at nå så langt, slutter Søren #522.

 

Udklip.JPG