Crossnyt.dk logo

Rasmussen har forbedret sin fysiske form

Thomas Rasmussen har arbejdet en del op til denne sæson, nå ja og skiftet til Kawasaki. - Til i år har jeg prøvet at forbedre min fysiske form og presse mig selv og kroppen endnu mere.

- Jeg håber jeg så har endnu større overskud i de sidste par minutter af et heat, hvor det for det meste bliver afgjort, fortæller Thomas, der heller ikke har været tilfreds med starterne.

- Derudover skal der arbejdes med mine starter, og jeg skal blive bedre til at være lidt mere aggressiv fra starten af heatet, men kan han flytte sig mere eller er maks nået.

- I forhold til om jeg er noget mit maks, det tror og håber, jeg bestemt ikke - der er altid noget at arbejde for og drømme/mål der skal knokles for, og det er jeg mere end klar på! Jeg fik en smag af det sidste år, og jeg er klar på mere. Kawasakien er stadig ny for mig, men syntes det gik hurtig med, jeg fandt mig til rette på maskinen, slutter Thomas.

Nedenfor hans egen opdatering om fremtiden på Kawasaki fra facebook.

Er glad for at kunne meddele at jeg har indgået et samarbejde med Kawasaki Danmark og Es Teknik!
Har fået nogle super fantastiske mennesker bag mig, og glæder mig til at sæsonen starter igen så jeg kan komme ud og vise de grønne farver frem!

Det bliver forsat på en 250. Min plan for i år er selvfølgelig at køre fuld A-DM, hvor mit mål er at gøre det bedste jeg kan og kæmpe til det sidste!

Derudover er der lagt lidt ekstra kræfter i hjemmearbejdet ved hjælp af Henning Bøgild Kristensen, for at se om jeg kan finde en endnu bedre form og fysisk styrke frem, og præstere endnu bedre. Jeg er også så heldig at forsætte samarbejdet med Søren B. Mortensen, som hjælper mig med hele tiden at forbedre mig på køre delen.

Håber også der bliver tid til lidt udenlandske løb i det kommende år!

Et kæmpe stort tak skal lyde til Per, Ronnie - Kaduuz Racing, Niels bommer og alle mennesker bag Suzuki efter 4 fantastiske gule år! Vi har sammen opnået de bedste resultater jeg har fået, og i har altid troet på mig og været med til at udvikle mig til den køre jeg er i dag og for det vil jeg altid være taknemlig! Det har været et fantastisk team at køre for, og håber at se jer alle ude på banerne.

84573033_2736024593154017_9149279603276120064_n.jpg