Crossnyt.dk logo

Rasmussen klar igen

Eller det kommer jo an på, hvad man mener med klar. Kristoffer Rasmussen styrtede i Næstved til DM og slog sig voldsomt, men lørdagen efter kørte han Dam løb i Grenå og vandt samlet.

Nedenfor som det lød efter DM i Næstved:

- Kedelig status fra mig til DM A i går i Næstved. Dagen startede ellers godt med en kval tid på 1.57. Som er i den gode ende i det stærke felt.. men desværre sprang jeg samme med en i luften i 1. heat og føler stadig ikke jeg er landet endnu.

- Højre træde pude er revnet.
Højre lunge er punkteret 
3 brækkede ribben 
Højre håndled er brækket helt over = gips
Højre kraveben er brækket helt over. 
Kraftig hjernerystelse..

- Er stadig indlagt på Slagelse sygehus. 
Med sug til ilt og lungerne.

Tak til alle der hjalp med mit uheld i går, sådan lød det og da man så ser ham ugen efter på podiet er man nødt til at spørge hvad laver du.

- I dag ville jeg ønske jeg var i en anden krop i hvert fald, men gipsen er på igen, og der venter nu en lang pause. Men jeg manglede kun 12 point for at vinde samlet. Så jeg tog chancen og se om jeg kunne holde smerterne ud. Jeg lavede en 9. Plads i første heat. så det var nok, så jeg undslap med at køre 2. heat. Så det var dejligt, lyder det fra Kristoffer.

- Jeg vil gerne starte med at sige undskyld til min familie og nærmeste at jeg igen satte mig på maskinen igen i dag, efter et voldsomt styrt sidste weekend. UNDSKYLD og jeg indrømmer gerne, at jeg har slået mit hoved og ikke er som alle andre. 

- Jeg havde chancen og jeg tog den. Som menneske kan man åbenbart tvinge sig igennem meget mere end man aner, selvom det var med tåre og hårde smerter. MEN INGEN SKAL HAVE ONDT AF MIG, DET VAR HELT KLART MIN EGEN BESLUTNING, AT DELTAGE. Men med Dejlige mennesker omkring sig kan man meget mere end man aner.

- Tusind tak til ALLE de mennesker der har skrevet og har tænkt på mig omkring min ulykke, det jeg meget taknemmelig for og beæret. Og måske følelsen af at hele lidt hurtigere, lød det fra Kristoffer, der løb af sted med Dam mesterskabet og Vintertunering 1 Grand junior 1 Open 2 smoke 1 Dam mester 1  2xDMA løb = 6 stk knogler brækker = dnf 

cr.jpg