Crossnyt.dk logo

Rasmussen snupper endnu en sæson på gul og Kaduuz Racing Team

Thomas Rasmussen er efterhånden en af de rutinerede i A feltet og var i 2018 længe i spil til en top 5 placering, men fik problemer til de sidste afdelinger og sluttede som nr. 7 samlet. Motivationen er stor for Thomas til i år at brænde igennem for alvor.

- Ja det bliver MX 2 i år, og i gule rammer under teltet ved kaduuz Racing (Per og Ronnie). Som jeg er super taknemlig og glad for at køre for og de super gode team kammerater! Samt alle andre mennesker omkring teamet, fortæller en glad Thomas, der ikke havde de bedste forberedelser til 18 sæsonen.

 

- 2018 var mine forberedelser ikke de bedste, men året startede godt ud. Bedre end mine forventninger, efter 2 afdelinger lå jeg 5’er. I Aalborg startede det godt ud, men et træls styrt i andet heat ødelagde den dag. Sidste afdeling i Næstved og to ikke så gode heat på Næstved, sluttede jeg som nr. 7, men er stadig tilfreds, siger Thomas, men 2019 skulle gerne blive bedre.


- Planen for i år er helt klart at få kørt så mange timer som muligt, så det har resulteret i nogle timer i udlandet, og det er også planen fremadrettet. Derudover er målet da også at holde bag bommen så mange gange, det kan lade sig gøre inden første afdeling. Man kan helt klart sige at efter sidste år, har det virkelig givet blod på tanden til i år, fortæller Thomas, der også får hjælp til kørslen.


- Der bliver lagt en masse kræfter ind på træningen hjemme, og så har jeg et samarbejde med Søren B, som jeg også er rigtigt glad for! Indtil videre skal jeg køre A-DM og muligvis nogle løb i Tyskland, lyder det fra Thomas, der glæder sig til sæsonen.

0FA46402-2479-4F26-95DE-ABC4FA30F78E.jpeg