Crossnyt.dk logo

Rohrberg på hyggetur et par uger

Det skulle gerne give pote for Victor Rohrberg at han har været af sted i Italien for at få kørt nogle timer på motorcyklen inden sæsonen for alvor starter op.

Victor fortæller:

Jeg er lige kommet hjem fra Italien, hvor jeg har været nede og træne de sidste to uger med Emil Larsen og de andre danske drenge. I de to uger var vi i Fermo, et meget bakket område banerne var hårdbaner med mange bakker og kantede huller, det var rigtig god træning på mange forskellige måder. Den sidste dag kørte vi nord på og trænede på Cremona som er mere som de danske baner her hjemme. Jeg fik trænet en masse teknik og position på crosseren og fik kørt mange gode timer i kroppen og armene, fortæller Victor der håber på en bedre 18 sæson.

- Efter som jeg sidste år i sommers måtte udgå resten af sæsonen med to diskusprolapser i 3 og 4 lænde hvirvel. Så jeg har været en del bagud med timerne på crosseren. - I den kommende weekend skal jeg køre vinter cup i Dolle i Tyskland en rigtig sandet bane som er et rigtig godt træningsløb. Jeg skal igen i år kører B MX 2, fortæller Victor som vi stadig har med i B klassen.

- Jeg skal kører BDM, Sjælland mesterskab og diverse pokalløb og vintertuneringer. Jeg skal igen i år kører på Husqvarna 250f for F.I Motorcykler/Finn Ingemann som jeg har fået et rigtig godt samarbejde med som jeg er rigtig glad for. Til sidst vil jeg gerne sige stor tak til mine sponsorer og hjælpere for og gøre det muligt for mig igen i år. F.I Motorcykler, Vel Køleteknik, OK, Slagelse elservice, Vaillant, Slagelse Diamanten, Mp Isolering, Sørby VVS, Sørby Auto, ELT, Slagelse motocross arena, familie og kæreste. Og ikke mindst min far og mor. Min mekaniker Sebastian Cantor for altid at stå klar og have mine racer 100% klar til hvert løb, slutter Victor.

viro.jpg