Crossnyt.dk logo

Så er det nu

Jonas Larsen har i lang tid regnet med motocross karrieren var ovre, men en kæreste og andre folk, der tror på et comeback gør at Larsen gør comeback i 2020 efter 3 år udenfor banen.

Det var en skulder skade, der fik ham til at holde og arbejdet som ventilations teknikker tog en del tid. Den uddannelse er han færdig med nu så økonomien og tiden er nu til motocross igen.

- Jonas vil stille op i MX 2 klassen, men hvorfor kommer han tilbage.

- Ole fra OC Racing der har hjulet mig i mange år spurgte i sommers, om ikke jeg skulle i gang igen. Min kæreste syntes nu, hvor jeg er blevet 25, at jeg skulle give det et skud, og helt ærligt så har jeg savnet sporten for vildt. Sammen holdet med de andre kørere og det at, der er andet end at rende i byen i weekenderne, har jeg savnet, griner Jonas.

- Nu stiller jeg op i MX 2 klassen på den fineste 250 2 takter, den lyder fantastisk og jeg vil gerne være med oppe foran, men ved også, at der skal bankes lidt rust af før målsætningen holder, siger Jonas, men hvor er han blevet klogere.

- Jeg skal bruge min rutine, jeg ved hvad der virker og ikke virker og så er man med alderen blevet klogere på sig selv, siger Jonas der får hjælp til kondien.

- Min svoger der er triatlon mand Marc Støchkel er tidligere motocross kører og nu en af Europas bedste til triatlon. Ham vi fulgt rundt i Europa det seneste år, han hjælper med kondien, så som ikke det kommer til at spille, fortæller Jonas der ikke har nogen forventninger.

- Jeg forventer ikke rigtig noget af resultaterne, de vil blive bedre og bedre i løbet af året, jeg skal have det sjovt og som må det andet komme.

- Tak til de mennesker der bakker om mit comeback og rigtig god jul og godt nytår, vi ses bag bommen i 2020, lyder det glad fra Jonas Larsen, der er tilbage bag bommen i 2020.

jonaslarsen.jpg