Crossnyt.dk logo

Samlet 6er jov jov

Mads Vendelbo kan være tilfreds med indsatsen til EM lørdag. Crossnyt har snakket med ham.

- Vi ankom natten til fredag fra knap en uges cross ferie i Tyskland og Holland.

- Banen var rigtig fed, vi gik en tur om fredagen med Emil & co.

- Derefter tænkte jeg godt nok wow, det ville blive svært. Jeg har aldrig kørt på noget lignende den, så jeg var spændt. Mine forhåbninger var egentligt bare at være med i top 10, jeg anede ikke, hvem jeg skulle køre i mod undtagen top 3, griner Mads.

- Kvallede 6’er og var tilfreds, samtidig overrasket over, hvor fed den bane var med de hop, bakker og underlaget.

- 1. Heat med en skidt start udover bommen, men er egentligt ok med efter de første to sving. Var oppe som P5, men den placering mistede jeg til den ene hurtige Fantic Factory knægt. Derefter bød det på gode battles med en italiener, slutter P6, siger en glad Mads.

- 2. Heat samme skidt start, gode battles med italieneren igen. Formår heldigvis lige at overhale ham igen sidst i heatet, slutter P6 igen.

- Ligeledes samlet 6’er med 30 point på kontoen.

- Alt i alt en fantastisk oplevelse, som måske skal gentages næste år. Den næste afdeling køres næste weekend i Lommel, der ville jeg egentligt gerne have været med, men de ved godt, hvad de vil have for tilmelding og licenser til det show her haha.

- En stor tak til Johan, Mikkel, Far og Mor, det havde ikke været muligt uden jeres hjælp! Og selvfølgelig heller ikke uden disse folk bag.

Westcoast MX
SOS Racing Parts
Wicked Family
OneGripper
SBS Brakes
Malermester Claus Christensen
Tzacho
ActionBike
CMN Fugeteknik
Bille MC
FV Motor
Sublite

received_504495094190008.jpeg