Crossnyt.dk logo

Sara Andersen vinder EM i Sønderborg

Weekendens EM i Sønderborg blev vundet af Sara Andersen, mens der blev leveret gode danske præstationer i EM 65 og 85 Nord/Vest kvallen.

Hos pigerne overlod Sara Andersen intet til tilfældighederne da hun vandt begge heat og ligeledes vandt samlet på dagen.
Malou Jakobsen blev nr. 5, Babara Aagaard nr. 8 og Laura Raunkjær blev nr. 2 blandt 125cc kørerne. Annika Richter og Clara Linneberg fik begge deres første EM point.

I 65cc klassen var Bertram Thorius flyvende og hev en samlet 5. plads på dagen hjem. Storm Maymann sluttede som nr. 8 og Casey Karstrøm som nr. 11, så de tre kørere har foreløbigt placeret sig fornuftigt i forhold til en top 10 placering, som giver plads i EM finalen. Der var imidlertid også en lang række andre danskere til start i 65cc klassen, og de har stadigvæk mulughed for at køre sig i regionens top 10.

I 85cc klassen blev der truffet en noget kontroversiel beslutning om, at første heat ikke talte, da mange kørere sprang for samaritflag. I andet heat var der ingen danskere i pointene.

Se alle resultater her https://speedhive.mylaps.com/Events/1901580 

saraAndersen.jpg (1)