Crossnyt.dk logo

Sara kommer ikke til Holland

Sara Andersen ville gerne have haft mere ud af turen til England, men håbet om det vil gå bedre i weekenden er ødelagt sammen med et ødelagt ledbånd i den ene skulder. Hun melder nu afbud til VM i weekenden.

Sara fortæller først om oplevelsen i England:

- Min weekend i England gik langt fra efter planen. Det var en våd weekend og banen var meget udfordrende, lyder det fra Sara.

- I første heat kom jeg godt fra start og var oppe som 2'er på et tidspunkt. Jeg lå på en 3. Plads, da jeg væltede ud over et hop og derefter tog jeg den meget med ro og endte på en 6. Plads.

- Søndag havde jeg en meget god fornemmelse i warm up, men jeg gled ud over bommen i andet heat og var sidst fra start. Jeg blev sat fuldstændig til med mudder og blev nødt til at skrabe noget af min hjelm osv. og smide mine briller allerede første omgang. Jeg kørte hele heatet uden briller og har fået et blåt øje, men endte på en 11. Plads, fortæller en skuffet Sara Andersen og forsætter.

Desværre er det ikke blevet bedre for den lyshårede pige, hun har nemlig ødelagt et ledbånd i den ene skulder og må melde afbud til weekenden. God bedring håber snart, vi ser hende igen bag bommen.

80057147_3859997210692786_4455091562354835456_o.jpg