Crossnyt.dk logo

Sara og Line oplevelser i Polen

Sara Andersen samler efterhånden på EM medaljer mens det er den første for Line Dam her fortæller de om deres weekend i Polen.

Sara fortæller:

- Til weekendens EM for hold kørte  jeg på hold med Line Dam, hvilket jeg var og er rigtig glad for. Hjemmefra tænkte jeg, at vi kunne komme på podiet, hvis vi gjorde det godt, men både mig og Line stillede op med et dårligt knæ, fortæller Sara.

- Jeg kørte meget mine egne heat i løbet af weekenden. I første heat kom jeg ikke så godt fra start og kunne ikke finde rytmen. Først efter et par omgange begyndte jeg at køre mig op og endte på 3. Pladsen med langt til nummer 2 og 4.

- I andet heat kom jeg bedre fra start og kom hurtigt op på 3. Pladsen. Jeg var ikke helt så langt efter de første denne gang. Nummer 2 havde problemer med crosseren, og jeg endte derfor på en andenplads i sidste heat, men også samlet.

- Line lavede også nogle gode heats, som resulterede i at vi samlet blev nummer 2, hvilket jeg er super glad og overrasket over, fortæller en glad Sara Andersen.

Line havde denne oplevelse:

- Weekenden bød på EM for hold i Polen, hvor jeg skulle køre på hold med Sara Andersen.

- Lørdag kørte vi træning og kvalheat, jeg syntes at det var rigtig svært lørdag. Jeg havde 5. Hurtigst tid i træningen lørdag. I kvalheatet fik jeg en ok start, men fik desværre lavet et vrid i mit dårlige knæ og måtte sætte farten lidt ned og sluttede som nr. 7, Sara lavede dog en 3. plads og vi kunne køre til bom søndag som nr. 3, efter Italien og Holland,husker Line.

- Søndag startede med en warmup efterfulgt af to heat.
Første heat var jeg ikke særlig godt fra start, og på vej op i feltet væltede jeg desværre, mens jeg havde 4-5-6 og 7 lige foran mig. Jeg sluttede som nr 8.

- Andet heat var min start lidt bedre, og min kørsel var rigtig fin, jeg sluttede som nr 6. Sara sluttede hendes heat som 3 og 2 som gav os en samlet 2 plads!

- Så stort tak til Sara for at køre et par gode heats og endnu større tak til Jesper Gepa Jørgensen, som tog med som stand-in for min far. Og som overlevede en hel weekend både som chauffør, mekaniker, kok osv, griner Line der sammen med Sara vandt sølv.

lineogsara.jpg