Crossnyt.dk logo

Sidste chance

Magnus Øriis har fået start til ADAC – han havde ikke regnet med det, så det har også sat tankerne i gang omkring sæsonen. Crossnyt har snakket med ham.

- Det er da fedt med Corona man er træt af, at man så får en god nyhed som denne. Jeg har fået start til ADAC og skal køre i youngsters klassen på 250er som er sidste år, jeg må, fortæller Magnus, der kommer fra en 450er.

- Jeg satser på at kvale ind ved det bliver svært - ved ikke så meget om dem, jeg skal køre med, men de kører stærkt, det ved man. Jeg skal træne alt, hvad jeg kan og så håbe på at flytte mig hele sæsonen, også fordi jeg kommer ned fra en 450er, så er der noget arbejde inden, det bliver helt godt, fortæller Magnus, der også er i tvivl omkring DM A i Danmark, hvad skal han der.

 

- Den nye 450er Honda er så fin, og derfor er jeg meget i tvivl om DM på 450er, eller om jeg bare skal sige sidste chance for ADAC i youngsters klassen, så går vi all ind på 250 hele sæsonen. Det er noget, jeg lige skal ha vendt med teamet. Jeg træner bare alt, hvad jeg kan nu og har lavet aftale med JKJ omkring kondi og køre træning for at få pudset det sidste af, slutter Manus, der går en spændende sæson i møde.

magnus airtime.jpg