Crossnyt.dk logo

Sidste omgang! - Kaduuz Racing

Efteråret er over os! Med rusk til kindtøj og snudeskaft, men hvad gør det, når der er udsigt til DM-finale? Sæsonafslutningen kalder Kaduuz Racing og resten af Danmarks bedste mod Sydsjælland på søndag, hvor Nisseringen i Næstved danner åsted for det afgørende slag. Tre mand høj - og lav - kommer vi til finalen, beredt på at give den gas og fuld smadder, som det hedder i fagsproget. En sidste gang, skulder ved skulder, og så er vi i mål!
Rasmus Johansen ligger til i den samlede stilling i MX1-klassen. Han indtager fjerdepladsen i tabellen inden finalen, men skal alligevel bringe sit bedste til Næstved, for at holde fast! Vi ved dog at han er mand nok til at klare presset, og at han mestrer Nisseringen som få.
Mads Rasmussen leder efter endnu flere point i MX2-klassen, og efter at afslutte sin comeback-sæson med manér. Mads har vist rigtig gode ting i år, og vi er fornøjede over at have Mads tilbage. Ikke blot for vores skyld, men også for alle der står og kigger på!
Samtidig er Jonas Stub Buch udset til sin anden DM-A afdeling nogensinde. Debuten i Esbjerg endte særdeles imponerende for det unge talent, der på sin 125cc, kørte rigtig flot med hele dagen. Nu er han på hjemmebane, så vi glæder os allerede!
Sæsonens sidste DM-afdeling er næsten over os, og Kaduuz Racing er klar til at give det sidste, og slutte sæsonen af med et brag! Husk at publikum er mere end velkomne, så lad os få fyldt op langs banen i Næstved! Alles los!