Crossnyt.dk logo

Sidste supercross for denne gang

Mathias Jørgensen er ved at pakke for weekendens sidste supercross løb denne gang høre om hans tanker.

- Supercross sæsonen er ved at være slut, og det har hidtil været et af mine bedste år, hvis ikke det bedste år ang. supercross.

- Jeg kom direkte ud fra en voldsom knæskade, og gjorde hvad der skulle til for at komme så hurtigt som muligt tilbage i form i en fart, fortæller Mathias.

- Efter vi var kommet i gang gik det bedre og bedre for hvert løb, der blev kørt. Supercross Herning var oppe i går oppe og teste banen efter den blev bygget færdig tirsdag. Layout er sjovt, banen er lidt blød stadig, og jeg tror desværre, der vil blive rigtig "hårdt" race, da banen er til den nemme side i år. Så der vil helt sikkert blive delt nogle blockpasses ud og kørt skulder mod skulder. Dertil skal det siges at HERNING SX har fået fat i et stærkt felt i år, fortæller Mathias og tænker på hans egne chancer.

- Trods det stærke felt er jeg ikke så nervøs for, at vi ikke skal have 1 eller 2 danskere i finalerne, da det er en helt speciel følelse at køre foran det danske publikum, og det giver lidt krydderi på omgangstiderne, fortæller en tændt dansker.

- Tak til GG og MA Suspension for at sætte min supercross kværn op og sørge for tingene kunne lade sig gøre selv efter min skade. Nu venter der en spændene DM sæson, som jeg har trænet frem i mod siden, jeg fik min skinne af fra knæet. Jeg er sikker på den bliver værd at følge fra side linjen. over and out #21. Husk at komme ned og hilse på i boksen og få en plakat, slutter Mathias Jørgensen.

mj.jpg