Crossnyt.dk logo

Simon forventer en hård sæson

Simon Wulff Sørensen overraskede med en super 2017 sæson og 18 sæsonen forventer han at blive lige så hård. Vi har snakket med ham.

- Sæson 2018 bliver endnu en hård en af slagsen. En håndfuld hurtige kørere fra MX 2 rykker over i MX 1 klassen, så der bliver kamp om pladserne, når det går løs på Honda Park i Randers på lørdag, lyder det fra veteranen der dog ikke ligger sig ned.

- Jeg håber at kunne se mig selv i den gode ende af top 3-5 stykker når dagen er omme. Dagen skal overstås med gode point på kontoen, og vigtigst af alt, uden skade, fortæller Simon der som i 1017 satser på top 3.

- Målet for sæsonen er igen en top 3 placering, hvilket bliver en hård opgave, men jeg er klar til at tage kampen op mod de unge gutter. Vi har i RGS Suzuki Schnieder Racing, i tæt samarbejde med HK service og suspension, tilbragt mange timer i værkstedet for at få trimmet suzukien 100 procent ind, så vi er klar, når bommen inden så længe falder til årets første DM afdeling, lyder det Simon Wulff Sørensen.

simon wulff Sørensen 2.jpg