Crossnyt.dk logo

Sjøholm vil være dansk mester

Mads Sjøholm er ny mand i kongeklassen og en mand med en mission. Han vil være dansk mester selv om det virker som en stor mundfuld er selvtilliden i orden for den unge rytter.

- Hej Speedy, jeg kom hjem fra Spanien for halvanden uge siden, og jeg er ikke ligefrem imponeret over det danske vejr, siger Mads, der varmer op til DM Inden Sønderborg 

- Jeg skal køre en afdeling af tysk mesterskab og første afdeling af ADAC, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, fortæller Mads, der har alle muligheder for at komme godt fra start til DM med en afdeling på hjemmebane.

- I forhold til de danske mesterskaber er min målsætning at vinde. Selvom det er mit første år i ”kongeklassen”, har jeg stadig aldrig vundet et dansk mesterskab i A, og det går jeg bestemt efter. Der er mange hurtige i Danmark herhjemme lige nu, så jeg kan ikke sige, hvem der bliver den værste konkurrent. 

- Jeg vil gerne takke min familie, BvZ Racing, OC Racing, KS Vagt, Multiperformance.dk, Kukkonen Mx Service og KGImport for at sporten stadig kan lade sig gøre for mig, det betyder rigtig meget, fortæller Mads.FB_IMG_1582725590369.jpg