Crossnyt.dk logo

Sjov og lærerig sæson

Mikkel Nyvang har haft en sæson, hvor han med lidt skader har holdt flere pauser, men alligevel er han positiv stemt over for sæsonen og glæder sig til DM A i Næstved.

- Min sæson indtil videre har været super sjov og lærerig. Jeg har fået kørt rigtig meget på crosseren, hvilket jeg kan se hjælper at min skulder har fået det bedre efter min operation.


- Jeg har været lidt små uheldig i løbet af sæsonen med sådan lidt småskavanker, som har gjort jeg har måtte holde 2 ugers pause op til flere gange. Det var også derfor jeg desværre heller ikke var i Hjørring eller Holstebro til DM samt har så mange udgået heats, lyder det fra den unge kører.


- Jeg har samtidig også været en del i Sverige at køre. Her har jeg for første gang har kørt MXSM afdelinger hvilket er super fedt, da der altid holder 40 bag bommen. Jeg har også kørt distriktsmesterskab for Sydsverige, hvor jeg har været på podiet et par gange i Mx1 / Mx2 Elite klassen. 


- Sidst men ikke mindst har jeg også kørt 1. Division Serien for Kalmar (KMEK) som jeg har skrevet kontrakt med. Her har jeg klart vist de aller bedste præstationer af mig selv med mange top 5 og en enkelt 3. Plads individuelt! Som klub ligger vi pt. nummer 5 samlet i Serien Södra! 


- En kæmpe tak skal lyde til min far, mor, Westside Racing samt alle mine andre sponsorer som gør det muligt for mig at få muligheden for alt dette!


- Nu glæder jeg mig bare til DM på hjemmebane i Næstved! Der går jeg efter at fyre den max af og have en fed dag. Det giver i sidste ende de bedste præstationer, lyder det fra en glad Mikkel Nyvang