Crossnyt.dk logo

Skadespause til Kasper Dehnhardt

Kasper Dehnhardts optakt til sæson 2023, ikke blev helt som hverken vi eller Kasper havde håbet. Under en træningstur i Italien, styrtede han nemlig, og brækkede sit lårben.
Han er nu kommet til Danmark igen og er i gang med genoptræning, men der går nok lidt, inden vi får vores talentfulde #187 at se på banen igen. Kasper sprængte ellers alle rammer ved flere lejligheder sidste år, med podier i DM, og flere flotte internationale fremskridt, som han havde håbet at bygge videre på i år.
Kasper Dehnhardt: "Jeg var i Italien for at træne op til sæsonstart, da jeg havde et uheld på Ottobiano, hvor jeg brækkede mit lårben.
Jeg blev indlagt i Italien og fik opereret mit lår dernede. Operationen gik fint og alt så godt ud. Nogle dage efter operationen fik jeg dog en blodansamling i min hofte, hvilket gjorde, at jeg var sengeliggende i cirka en uge mere. Alt i alt endte jeg med at være indlagt dernede i 2 uger, før lægerne gav mig lov til at blive udskrevet. Hvorefter jeg blev fløjet hjem med Falck.
Jeg er nu hjemme og er kommet i gang med genoptræning. Lægerne var dog ikke særligt specifikke med, hvornår jeg kan regne med at være tilbage på cyklen igen, så lige nu arbejder jeg bare for at blive 100% igen, og så må vi se hvornår jeg er klar."
Vi ønsker Kasper rigtig god bedring, og er sikre på, at han vender tilbage endnu mere kampdygtig og hurtig!

Tekst/Foto: Kaduuz Racing