Crossnyt.dk logo

Skovbjerg og Bjerregaard sejrer i Hjørring

Sønderskovbanen i Hjørring satte som altid kørerne på en prøve, da anden afdeling af DM-A blev kørt Kr. Himmelfatsdag, hvor specielt Skovbjerg var på himmelflugt.

I MX1 klassen var der flere der havde planer om at tage max point, og føringen skiftede flere gange i de to heat. Nichlas Bjerregaard, Jacob Kjær Nielsen, Glen Meier og Nicklas Haagensen gjorde sig alle til i kampen om at stå øverst på podiet. I sidste ende tog Bjerregaard den efterfulgt af kørerne i den nævnte rækkefølge og med Lucas Ankjær til at afslutte top 5.

I MX2 klassen var Nicolai Skovbjerg fuldstændig fantastisk at følge. Han er simpelthen i en klasse for sig på et underlag som i Hjørring, og jo sværere banen blev, jo mere imponerende var han. Specielt da han væltede i superheatet og alligevel vandt.
Magnus Smith og Rasmus Pedersen var også godt kørende, og sluttede som nr. 2 og 3 i nævnte rækkefølge, hvilket var fuldt fortjent efter at have vist international klasse på den svære bane.
Kim O. Sørensen og Magnus Gregersen rundede top 5 af med rutineret kørsel.

Superheatet tog Nicolai Skovbjerg sig også af, og kunne føje endnu en heatsejr til en perfekt dag i Hjørring. Og imponerende nok var det også en MX2 kører på 2. pladsen idet Rasmus Pedersen tog sig af den, mens Glen Meier var første MX1 kører på 3. pladsen. Magnus Smith tog sig af 4. pladsen og så rundede Jacob Kjær top 5 af samtidigt med, at han satte heatets hurtigste tid.

Dame Open var dagens support klasse, og det var nok en fejl at sætte den klasse i programmet på så tung en sandbane, for kun 13 piger var til start. Dem der var der gjorde det imidlertid godt og selvom Line Dam var suveræn i fronten med to heatsejre samt den samlede sejr, så blev der kørt stærkt i kampen om de efterfølgende placeringer. Barbara Aagaard trak det længste strå med en samlet 2. plads, efterfulgt af Catja Rasmussen, Amalie Møller og Anna Legaard.

Se alle resultater her: https://speedhive.mylaps.com/events/2602908

 

Næste afdeling køres i Svebølle d. 26. maj.

Drone.jpg